Marinuoti grybai pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Marinuoti grybai
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir skanus marinatas. Labai paprastas ir skanus marinatas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo grybų (raudonikių, baravykų)
Marinatui:
1.5 litro vandens (+ papildomai grybų virimui)
150 mililitrų acto 5%
50 gramų cukraus
3 skiltelės česnako (didesnių arba 4 mažesnių)
2 šaukštai druskos (su lengvu kaupu)
1 pundelis krapų
2 vienetai lauro lapų (didesnių arba 3 mažesnių)
pagal skonį juodųjų pipirų (grūdeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus nuvalyti. Į puodą įpilti vandens, užvirti. Sudėti grybus ir virti 15 minučių. Tuomet vandenį nupilti ir grybus perplauti, atidėti.
2.
Česnakus ir krapus susmulkinti.
3.
Į puodą supilti vandenį. Suberti druską, cukrų, sudėti česnakus, lauro lapus, pipirus ir užvirti. Sudėti grybus, įpilti acto, suberti krapus ir pavirti 5 - 7 minutes.
4.
Į stiklainius supilstyti skystį su grybais, sandariai užsukti, apversti ir palikti visiškai atvėsti. Tuomet stiklainius laikyti šaltame rūsyje, šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.
Patarimai:
Stiklainius galima sterilizuoti taip - kepimo formą iškloti rankšluosčiu, pastatyti stiklainius kakleliu į apačią, kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min. O dangtelius perlieti karštu vandeniu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital