Manų košės blyneliai su uogomis orkaitėje

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Manų košės blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti ir labai skanūs, juos dažniausiai ruošiu iš manų košės likučių, tačiau jie taip patinka vaikams, kad jos išverdu atskirai būtent šiems blyneliams. Dabar, kai sode Minkšti ir labai skanūs, juos dažniausiai ruošiu iš manų košės likučių, tačiau jie taip patinka vaikams, kad jos išverdu atskirai būtent šiems blyneliams. Dabar, kai sode daug serbentų, kepu būtent su jais, bet tinka ir kitokios uogos. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 mililitrų pieno
90 gramų manų kruopų
1 vienetas kiaušinių
2 saujos raudonųjų serbentų
50 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną įkaitinti su cukrumi ir sviestu. Suberti 70 gr manų kruopų ir iš karto išjungti kaitrą. Maišyti, kol košė sutirštės. Palikti atvėsti, vis permaišant, kad visiškai nesustingtų.
2.
Į košę įmušti kiaušinį, berti likusius manus ir išmaišyti. Sudėti nuplautus, nuskabytus ir nusausintus serbentus.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti blynelius ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Jeigu blyneliai sunkiai formuojasi, berti dar šiek tiek manų.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių, kol paruduos. Skanaus!
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital