1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, dėti morkas ir svogūnus, apkepti. Tuomet atidėti atvėsti.
3.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka. Dėti į dubenį, sudėti kiaulieną, morkas, svogūnus. Išmaišyti. Įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais, permaišyti.
4.
Iš paruoštos masės formuoti kukuliukus.
5.
Kiaulienos šoninę supjaustyti juostelėmis. Juostelėmis apsukti mėsos kukuliukus, sujungti mediniais smeigtukais, kad laikytųsi. Pabarstyti druska.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti mėsos šulinėlius.
7.
Bulves nuskusti, perpjauti į kelias dalis, sudėti į kepimo formą su mėsos šulinėliais. Pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis, sudėti rozmarino šakeles.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 - 40 minutes. Jei mėgstate, po 25 minučių kepimo laiko, galite užtarkuoti sūrio ir dar pakepti 10 - 15 minučių.