Makaronai su lapiniais kopūstais ir česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Makaronai su lapiniais kopūstais ir česnakiniu padažu
Autorius apie receptą: Puikus, greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Puikus, greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų fettuccine makaronų
200 gramų baravykų
200 gramų šaldytų žirnelių
1 pundelis lapinių kopūstų
30 gramų sviesto
2 šaukštai citrinų sulčių
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį provanso žolelių
Patiekiant:
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus nuplauti ir pašalinti stiebus. Supjaustyti siaurais ruoželiais ir truputį pasūdyti.
2.
Makaronus išvirti pagal instrukciją ant pakuotės. Išvirusius perkošti. Palikti šiek tiek vandens, kuriame virė makaronai, padažui.
3.
Grybus nuvalyti ir supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Česnaką smulkiai sukapoti.
4.
Keptuvėje ištirpinti sviestą. Apkepinti grybus, kol pagels. Dėti česnaką ir žirnelius, smulkintus kopūstus. Kelias minutes pakepinti. Sudėti išvirtus makaronus. Apšlakstyti sultimis, pagardinti prieskoniais. Padažo skystumą reguliuoti vandeniu nuo makaronų.
5.
Makaronus su padažu dėti į lėkštes. Pabarstyti tarkuotu sūriu. Skanaus!
Patarimai:
Vietoje grybų galima naudoti vištienos filė.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital