Maistingas kalakutienos dubenėlis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maistingas kalakutienos dubenėlis
Maistingas kalakutienos dubenėlis
Maistingas kalakutienos dubenėlis
Autorius apie receptą: Puikus būdas pasiruošti gardžius pietus ar vakarienę sau, artimiesiems ar draugams. Ne tik labai skanus, spalvingas, bet ir maistingas patiekalas, kurį nesunku paruošti. Puikus būdas pasiruošti gardžius pietus ar vakarienę sau, artimiesiems ar draugams. Ne tik labai skanus, spalvingas, bet ir maistingas patiekalas, kurį nesunku paruošti. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų žirnelių (naudojau „Globus”)
400 gramų konservuotų avinžirnių (naudojau „Globus”)
200 gramų kalakutienos filė
1 kubelis sultinio (naudojau „Natur Compagnie”)
1 vienetas morkų
1 vienetas agurkų
1 vienetas avokadų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai majonezo (naudojau „Hellman’s”)
1 sauja svogūnų laiškų
1 sauja krapų
pagal poreikį ryžių
pagal skonį garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį vandenį dedame Natur Compagnie sultinio kubelius. Gerai išmaišome ir beriame ryžius. Ant garų pastatome bambukinį puodą. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome vidutinio
2.
dydžio gabalėliais ir veriame ant iešmelių. Juos dedame į garų puodą ir paliekame 10-15 min.
3.
Per tą laiką ruošiame garnyrą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame kepti, kol įgaus auksinę spalvą. Supjaustome svogūnų laiškus, o mandolinos pagalba morką ir agurką.
4.
Į keptuvę pilame žirnelius ir leidžiame truputį apkepti. Avinžirnius gerai nukošiame ir pradedame ruošti padažą. Dedame Hellman’s majonezo, garstyčių ir smulkintų svogūnų laiškų bei krapų. Gabalėliais supjaustome avokadą ir pradedame formuoti dubenėlį.
5.
Į dugną dedame pjaustytas morkas, agurkus, avinžirnius. Pilame kepintus žirnelius, šalia jų - ryžius, kalakutienos iešmelį. Pagardiname avokadu, svogūnų laiškais, majonezo padažu ir daigais.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Globus
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital