Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l sultinio arba vandens
4 bulvės
200 g lydyto sūrio
1 morka
1 šaukštas sviesto
200 g pievagrybių
Druskos - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morką rupiai sutarkuoti ir apkepinti svieste. Vėliau sudėti grybus ir viską patroškinti maždaug 15 minučių. Į verdantį sultinį sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir kaitinti 15 minučių. Tada dėti daržoves su grybais, keletą minučių pavirti. Likus 2-3 minutėms iki virimo pabaigos sudėti tarkuotą lydytą sūrį, maišyti, kol jie išsilydys. Galiausia sriubą pasūdyti. Galima pabarstyti smulkintais žalumynais. Skanaus!