Lietuviška pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Lietuviška pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g šviežių pievagrybių;
1 l sultinio;
1 mažo svogūno;
50 g sviesto;
1 nedidelės morkos;
4 bulvių;
0,5 rauginto agurko;
keleto svogūnų laiškų ir salierų lapų;
pipirai ir druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį arba sultinį sudedame pjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, morkas ir grybus. Kai bulvės apvirs, įpilti patroškintus grybus bei daržoves, suberti prieskonius ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti sudėti raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2012-05-08 17:17
labai skani sriubytė ir nesunkiai pagaminama :) siųlau visiems kas mėgsta grybus pasigaminti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital