Lietinių vėrinukai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Lietinių vėrinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pieniškos dešrelės
Tešla lietiniams (kiaušinis,miltai,truputis pieno,vandens,aliejaus)
50 g petražolių
Agurkas
Pomidoras
truputis paprikos
2 alyvuogės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padarome lietinių tešlą, į ją įdedame pjaustytas petražoles ir kepame lietinius. Dešreles išverdame ir kol viskas karšta lietinius sukame su dešrelėmis, pjaustome ritinukais ir suveriame ant iešmelio su daržovėmis (daržoves iš anksto susipjaustykite, kad lietinukai neatšaltų). Aš suku lietinius su pirštinėmis, nes sukti rankomis labai karšta. Nelaukti, kol atvės - į stalą patiekti KARŠTUS. Lietinukai atrodo spalvingai, o petražolių skonio  net nesijaučia, bet tokie lietinukai daug sveikesni ir derinsis su daržovytėmis. Tad vaikučiai mielai valgo, mano dukrytė net papriką tada suvalgo (kas nemėgsta, galima jos nedėti, o verti su jūsų vaikučio mėgiamomis daržovėmis, galima net su virtomis daržovėmis). Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital