1.
Kiaušinius išpkalti su vandeniu, pienu. Berkite cukrų, druską, pilkite aliejų ir išmaišykite, po truputį, maišant, berkite miltus.
2.
Telšą palikti 30 minučių pastovėti, kad truputį pabrinktų, tuomet tešla lengviau pasklis po keptuvę, blynai mažiau plyš. Miltai pabrinks, tešla truputį sutirštės. Jei tešla bus pernelyg tiršta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens ir gerai permaišykite.
3.
Gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iškepkite lietinius.
4.
Keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną iki taps gražiai auksinės spalvos. Sudėkite pievagrybius, maltą vištieną ir kepinkite, kol vištiena bus iškepusi, o skystis nuo pievagrybių nugaruos. Pagardinkite druska, pipirais, galite įdėti prieskonių paukštienai ar kitų mėgiamų prieskonių.
5.
Ant kiekvieno blynelio viduryje dėkite įdaro. Blynelio kraštus suimkite ir suriškite svogūnų laišku į ryšulėlį.