1.
Tešlai į dubenį berti miltus, druską, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, pilti aliejų ir nuolat maišant supilti pieną ir vandenį. Išplakti konditerine šluotele.
2.
Paruoštą tešlą palikti 20 - 30 minučių pastovėti kambario temperatūroje. Pastovėjusi tešla šiek tiek sutirštėja, tad jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno arba vandens.
3.
Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi, pilti samtelį tešlos, pakėlus keptuvę pasukioti, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepti 1-2 minutes arba iki kol jo krašteliai lengvai atlips nuo kraštų. Tuomet lietinį apversti ir kepti dar apie 1 minutę. Taip iškepti visus lietinius.
4.
Kremui į dubenį dėti varškę, vanilę, pilti citrinų sultis, berti cukraus pudrą ir pertrinti šakute arba elektriniu plaktuvu.
5.
Ant lietinio blyno dėti kremo, paskirstyti per visą plotį, kraštelyje lygia linija išdėlioti braškes ir susukti blynelį.