Lengvai paruošiami Gian Lucos ravioli su rikota ir špinatais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lengvai paruošiami Gian Lucos ravioli su rikota ir špinatais
Lengvai paruošiami Gian Lucos ravioli su rikota ir špinatais
Lengvai paruošiami Gian Lucos ravioli su rikota ir špinatais
Autorius apie receptą: Gardiems pietums, kai nesinori mėsos, puikiai tiks ravioli su rikota ir špinatais. Tiekiami su paprastu, bet puikiu padažu, tad kiekvienas kąsnelis toks gardus, kad norisi Gardiems pietums, kai nesinori mėsos, puikiai tiks ravioli su rikota ir špinatais. Tiekiami su paprastu, bet puikiu padažu, tad kiekvienas kąsnelis toks gardus, kad norisi pakartoti. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
250 gramų špinatų
200 gramų rikotos sūrio
Įdarui:
2 saujos parmezano sūrio
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Padažui:
100 gramų sviesto
pagal poreikį šalavijo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltų viduryje suformuojame duobutę ir mušame kiaušinius. Gerai išmaišome ir ant medinio paviršiaus išminkome tešlą rankomis. Įvyniojame maistine plėvele ir paliekame 15 min. pastovėti.
2.
Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus. Įkaitus aliejui, beriame špinatus bei įpilame šiek tiek vandens, beriame druskos. Uždengiame dangčiu ir paliekame pasitroškinti.
3.
Į dubenį dedame rikotos sūrį bei įtarkuojame muskato, įberiame porą saujų parmezano ir gerai išmaišome. Įberiame druskos ir pipirų. Špinatus nukošiame ir gerai sumalame.
4.
Sumaišome kartu su rikotos sūrio ir parmezano mase.
5.
Tešlą iškočiojame kočėlu arba specialios pastos mašinėlės pagalba. Ant paviršiaus 2-3 cm atstumu dedame paruoštą įdarą. Užklojame likusia tešla ir gerai apspaudžiame kraštelius.
6.
Raviolius supjaustome specialaus peilio pagalba. Dedame į verdantį vandenį ir verdame 2 minutes.
7.
Padažui keptuvėje išlydome sviestą, apkepiname šalavijo lapelius. Išvirusius raviolius dedame į padažą ir pagardiname parmezanu. Skanaus.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital