Autorius apie receptą:
Sriuba užėmė pirmąją skaniausių sąrašo vietą namuose, vos tik pirmą kartą išviriau. Receptas atsirado savaime, vis galvojant, kaip dar galima panaudoti džiovintus
Sriuba užėmė pirmąją skaniausių sąrašo vietą namuose, vos tik pirmą kartą išviriau. Receptas atsirado savaime, vis galvojant, kaip dar galima panaudoti džiovintus grybus. Rezultatas pranoko lūkesčius.
(...daugiau)(...mažiau)
Šarūnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai
bulvių
180 gramų
lydyto sūrelio
1 vienetas
morkų
1 vienetas
poro
6 vienetai
džiovintų grybų
2 vienetai
sultinio kubelių
(grybų skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užverdu puodą su dviem litrais vandens ir sudedu džiovintus grybus (prieš tai maždaug 30 min. pamirkinu vandenyje).
2.
Grybams pavirus apie 10 min., sudedu riekelėmis pjaustytą morką.
3.
Pavirus dar 5 minutes sudedu grybų sultinio kubelius (2vnt).
4.
Vėliau sudedu kubeliais pjaustytas bulves ir leidžiu pavirti, kol bulvės visiskai suminkstės ir tuomet sudedu lydytą surelį.
5.
Viską gerai išmaišius suberiu supjaustytą porą ir išjungiu kaitlente:) Skanaus