Voveraičių sriuba su bulvėmis ir grietinėle

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Voveraičių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 litrai vandens
300 gramų voveraičių (šviežių ar šaldytų)
200 gramų grietinėlės (tinka ir liesa)
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užkaisti vandenį.
2.
Kol kaista vanduo, smulkintą svogūną ir plonais pusžiedžiais supjaustytas morkas apepinti keptuvėje ant trupučio sviesto (arba aliejaus), kol suminkštės.
3.
Į verdantį vandenį dėti svogūnus su morkomis, švaria nuplautas voveraites ir virti, kol suminkštės grybai. Tuomet sudėti kubeliais pjaustytas bulves, pagardinti prieskoniais ir virti, kol bulvės suminkštės.
4.
Kai bulvės jau bus išvirusios, supilti grietinėlę, užvirinti ir išjungti ugnį. Pagardinti petražolėmis bei krapais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Darius
2018-09-08 23:36
Pabandziau. Super!! ATSAKYTI
Renata
2017-09-07 15:47
Kaip tik siandien ryte radom voveraiciu miske, aciu uz recepta! Isbandem - labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital