Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
lašišos pjausnių
1 vienetas
citrinų
2 šaukšteliai
sviesto
2 žiupsneliai
prieskonių
Garnyrui:
100 gramų
laukinių ir plikytų ryžių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišos pjausnius nuplauti, nusausinti. Paguldyti ant folijos lakšto, apiberti norimais prieskoniais (druska, citrinpipiriai, raudonėlis), uždėti nedidelį gabalėlį sviesto ir užkloti citrinos griežinėliu, apvynioti likusia folija, kad neliktų neužklotų vietų.
2.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje, apie 10 - 15 minučių. Kepimo pabaigoje praskleisti foliją ir porai minučių įjungti ventiliatoriaus režimą.