Lašišos didkepsniai orkaitėje

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Lašišos didkepsniai orkaitėje
Autorius apie receptą: Svarbiausia lašišos neperkepti - norime, kad ji būtų sultinga. Svarbiausia lašišos neperkepti - norime, kad ji būtų sultinga. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai lašišos pjausnių
4 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai medaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis citrininių pipirų
šiek tiek imbiero (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir apibarstykite iš abiejų pusių citrininiais pipirais. Palikite 10 min pasimarinuoti.
2.
Dubenėlyje sumaišykite soją, medų, citrinos sultis bei aliejų. Jei mėgstate galite įtarkuoti šiek tiek imbiero.
3.
Marinatu aptepkite lašišą iš abiejų pusių.
4.
Kiekvieną lašišos gabalėlį dėkite ant folijos lapo. Folijos kraštus viršuje užspauskite, kad išeitų sandarus vokelis.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Tada atvyniokite foliją ir kepkite dar 5 minutes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital