Lašišos, avokado ir mango tartaras

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lašišos, avokado ir mango tartaras
Autorius apie receptą: Trispalvės vėliavos įkvėptas lašišos tartaras puikiai tiks minint Lietuvai svarbias šventes, pvz. Vasario 16-ąją, Kovo 11-ąją ir kt. Tačiau tartarui nebūtinai reikia Trispalvės vėliavos įkvėptas lašišos tartaras puikiai tiks minint Lietuvai svarbias šventes, pvz. Vasario 16-ąją, Kovo 11-ąją ir kt. Tačiau tartarui nebūtinai reikia progos, gaminikite, kai norisi gaivios, lengvos vakarienės. Patiekalui rinkitės kuo šviežesnę ir kokybiškesnę žuvį. (...daugiau) Vaiva Gasionytė, Snapping snack
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų lašišų filė be odos
1 vienetas avokadų (didelio)
0.5 vieneto mango vaisiaus (didelio)
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto svogūnų (naudojau šalotinį)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį kalendros (šviežios)
pagal skonį aitriosios paprikos (naudojau skiedreles)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nedideliais kubeliais supjaustome lašišos filė.
2.
Lašišos kubelius sumaišome su smulkiai supjaustytu šalotiniu svogūnu, pusės žaliosios citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Paliekame marinuotis, kol ruošime kitus ingredientus, bet geriausia bent 20-30 min.
3.
Kubeliais supjaustome avokadą ir mangą.
4.
Avokadą sumaišome su likusios pusės žaliosios citrinos sultimis, smulkinta kalendra, aitriosios paprikos skiedrelėmis, druska bei pipirais.
5.
Naudodami konditerinį žiedą sluoksniuojame tartarą šia tvarka: lašiša, avokadas, mangas. Galime naudoti ir mažą indelį, tokiu atveju sluoksniuojame atvirkščiai. Tuomet indelį apverčiame ant lėkštės ir atsargiai nuimame.
6.
Viršų pabarstome sezamo sėklomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Brigita
2023-04-26 21:18
Fantastiskas receptas, aciu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital