1.
Į puodą suberti cukrų, sudėti sviestą ir medų. Kaitinti nuolat maišant, kol masė taps vientisa ir cukrus ištirps. Palikti masę šiek tiek atvėsti, bet neatšaldyti visiškai. Į masę supilti išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir prieskoniais, ir užminkyti tešlą.
2.
Tešlą padalinti 5 - 7 gabaliukus, kiekvieną gabaliuką atskirai iškočioti. Jei tešla limpa prie kočėlo, pabarstyti truputį miltų. Lakšto skersmuo turi būti didesnis nei 24 - 26 centimetrai, kad apipjovus jau iškepusį lakštą liktų trupinių, kuriais reikės puošti tortą.
3.
Lakštai turi būti labai ploni, kepant jie gražiai iškyla. Kepti lakštus 180 C laipsnių orkaitėje apie 3 - 4 minutes, kol gražiai paruduos. Kraštus apipjaustyti iki formos dydžio, likučius naudosime trupiniams.
4.
Kremui grietinę išplakti su cukrumi, supilti citrinos sultis, išmaišyti, ir lengvais judesiais įmaišyti iki standumo išplaktą grietinėlę.
5.
Į formą atsegamais kraštais dėti lakštą, pertepti kremu ir taip sluoksniuoti iki viršaus. Viršui pasilikti 1 šaukštą kremo, juo aptepti viršų ir apibarstyti likusiais trupiniais.
6.
Tortą dėti į šaldytuvą nakčiai, ryte nuimti tortinės šonus ir juos apibarstyti trupiniais arba migdolų drožlėm. Puošti, kaip širdis geidžia.