Labai skanios varškės spurgytės

AUTORIUS:
Astra Kleinienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Varškės spurgos spurgytės
Autorius apie receptą: Labai skanios ir purios spurgytės. Receptą radau naršydama internete ir jis puikus! Labai skanios ir purios spurgytės. Receptą radau naršydama internete ir jis puikus! Astra Kleinienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
600 gramų varškės
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
10 žiupsnelių cukraus pudros
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir druska.
2.
Varškę ir kiaušinius gerai sutrinkite. Įberkite miltus į varškės masę ir išmaišykite. Jei spurgas formuosite rankomis, įdėkite dar šiek tiek miltų, tačiau geriau jas formuoti dviem šaukštais.
3.
Aliejų užkaitinkite ant didelės ugnies. Leiskite spurgas į aliejų ir stebėkite, kaip jie kunkuliuoja. Tuomet primažinkite ugnį, kad nesviltų spurgos.
4.
Iškepusias spurgas sudėkite ant servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Pabarstykite cukraus pudra ir skanaukite.
AUTORIUS: Astra Kleinienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ligita
2017-03-20 14:13
Labai skanios... su karštu šokoladu valgiau, tobula ATSAKYTI
Ilona
2017-03-17 12:16
Labai minkštos spurgytės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital