Keto kukuliai su sūriu kreminiame padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Keto kukuliai su sūriu kreminiame padaže
Autorius apie receptą: Apsilaižysite pirštus: skanučiai kalakutienos kukuliukai kreminiame padaže yra tai, ką verta pasigaminti sotiems šeštadienio pietums. Galima juos valgyti vienus, galima su Apsilaižysite pirštus: skanučiai kalakutienos kukuliukai kreminiame padaže yra tai, ką verta pasigaminti sotiems šeštadienio pietums. Galima juos valgyti vienus, galima su makaronais ar ryžiais (kalafioro, konjako ar atsparaus tapijokos krakmolo), galima su skanutėle kalafioro koše ar mėgstamomis salotomis - tiks su viskuo, ką mėgstate! (...daugiau) Simona, yes_its_keto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos kalakutienos
300 gramų grietinėlės
100 gramų špinatų
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
70 mililitrų sultinio (apytikriai)
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
5 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (nusausinkite aliejų)
1 kubelis vištienos sultinio
1 sauja petražolių (didelės)
pagal poreikį sviesto
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti maltą kalakutieną, berti fermentinį sūrį, prieskonius, dėti 2 išspaustas česnako skilteles, gerai išmaišyti.
2.
Rankomis suformuoti norimo dydžio kukulius.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, dėti kukulius, apkepti iš visų pusių, kad būtų visiškai iškepę. Iškepusius kukulius sudėti į lėkštę ir atidėti.
4.
Į tą pačią keptuvę dėti šauktą sviesto, ištirpinti, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, apkepti, dėti 2 smulkiai pjaustytas česnako skilteles ir pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus. Kepti kelias minutes, kad aromatai pradėtų skleistis.
5.
Į keptuvę pilti sultinį, kaitinti ant silpnos kaitros 2-3 minutes. Tuomet supilti grietinėlę. Kai pradės burbuliuoti, suberti špinatus.
6.
Špinatams sukritus, dėti tarkuotą kietąjį sūrį ir maišant išlydyti, padažas taps tirštesnis.
7.
Į keptuvę su padažu sudėti iškepusius kukulius, dar 1 minutę pakaitinti ir išjungti kaitrą.
Daugiau keto draugiškų Simonos receptų ir mitybos patarimų rasite jos tinklaraštyje bei knygoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital