Kūčių virtinukai su džiovintais grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Kūčių virtinukai su džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Maži, sodraus skonio virtinukai iš plikytos tešlos, kurie puikiai tiks tiekti pietums ar vakarienei. Taip pat labai tinka Kūčių vakarienei. Maži, sodraus skonio virtinukai iš plikytos tešlos, kurie puikiai tiks tiekti pietums ar vakarienei. Taip pat labai tinka Kūčių vakarienei. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų vandens (verdančio)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
40 gramų baravykų (džiovintų)
1 vienetas svogūnų (didelio)
5 šaukšteliai aliejaus
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio pipirų
0.5 šaukštelio česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį suberti pusę kiekio miltų (175 gramų), užpilti verdančiu vandeniu ir intensyviai išmaišyti, kad visi miltai sušlaptų. Tuomet beriame druską ir po truputį likusius miltus, išmaišome. Kai tešla pravėsta, užminkome elastingą tešlą.
2.
Iš tešlos padarome kamuoliuką, susukame į maistinę plėvelę ir paliekame apie 30 minučių pastovėti.
3.
Įdarui grybus sudedame į dubenį, užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame išmirkti iki kol suminkštės, apie 20 minučių. Tuomet susmulkinti.
4.
Svogūną smulkiai sukapojame. Į keptuvę pilame aliejų, įkaitiname, suberiame svogūnus ir kepiname apie 5 minutes ant silpnos kaitros. Kai svogūnas suminkštės, suberiame grybus, druską, pipirus, česnako miltelius ir viską troškiname apie 5 minutes. Tuomet atidėti iki kol pravės.
5.
Tešlą plonai iškočiojame, sudedame į formelę, tuomet dedame įdaro, padrėkiname kraštelius ir uždedame kitu tešlos lakštu. Užspaudžiame kraštelius.
6.
Užverdame vandenį, pasūdome, sudedame virtinukus ir verdame iki kol iškils į paviršių. Tuomet verdame mažus virtinukus apie 3 minutes., didesnius apie 5 minutes.
Patarimai:
Galima naudoti įvairias formas virtiniams gaminti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital