Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje
Autorius apie receptą: Kažkur buvau skaičiusi, kad kriaušes galima pamirkyti raudoname vyne (net galima pavirti kelias minutes), bet aš dariau paprasčiau. Ką galiu pasakyti? Reikėjo anksčiau jas Kažkur buvau skaičiusi, kad kriaušes galima pamirkyti raudoname vyne (net galima pavirti kelias minutes), bet aš dariau paprasčiau. Ką galiu pasakyti? Reikėjo anksčiau jas gaminti, nes skonis jų...niam niam... (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (1 pakelio)
3 vienetai kriaušių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai cukraus
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kriaušes perpjaukite išilgai pusiau, išimkite sėklalizdžius, viršuje įpjaukite griovelius. Apšlakstykite citrinos sultimis.
2.
Kiaušinį lengvai paplakite, Jo reikės aptepimui.
3.
Tešlą lengvai pakočiokite ir išpjaukite kriaušės formas (šiek tiek didesnes nei tikros kriaušės) ir tešlos pagrindą ištepkite plaktu kiaušiniu. Dėkite ant viršaus kriaušių puseles ir šiek tiek spustelkite. Užberkite cukraus.
4.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir sudėkite pyragėlius.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital