Krevetės karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Liepa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Krevetės karšto oro gruzdintuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Krevečių mėgėjams bus sunku atsispirti! Paprastas, neįmantrus marinatas, o rezultatas sužavės kiekvieną. Iškepa labai sultingos, skanios ir tiesiog tobulos! Labai skanu Krevečių mėgėjams bus sunku atsispirti! Paprastas, neįmantrus marinatas, o rezultatas sužavės kiekvieną. Iškepa labai sultingos, skanios ir tiesiog tobulos! Labai skanu tiekti su saldžiarūgščiu padažu, česnakiniu ar kitu mėgstamu. Beje, šios krevetės kepamos karšto oro gruzdintuvėje, tad jums nereikės praleisti daug laiko virtuvėje ir rūpintis kepimo procesu! (...daugiau) Liepa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų krevečių be kevalo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Marinatui:
65 mililitrai alyvuogių aliejaus
30 mililitrų raudonojo vyno acto
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas itališkų žolelių (arba kitų mėgstamų)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštelis dižono garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krevetes pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Į dubenį pilti aliejų, raudonąjį vyno actą, įspausti česnaką, berti itališkas žoleles, pilti citrinų sultis, sojų padažą, dėti dižono garstyčias ir pilti vorčesterio padažą, išmaišyti.
3.
Į paruoštą padažą sudėti krevetes ir palikti marinuotis bent 1 valandą arba per naktį.
4.
Išimti krevetes iš marinato ir sudėti į karšto oro gruzdintuvės krepšelį.
5.
Kepti 200 C laipsnių temperatūroje 8 minutes arba tol, kol krevetės įgaus rusvą atspalvį ir iškeps.
6.
Prieš tiekiant gardu pabarstyti smulkintomis petražolėmis ar kitais mėgstamais žalumynais.
AUTORIUS: Liepa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital