Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
450 gramų | krevečių be kevalo (vidutinio dydžio) | |
250 gramų | vyšninių pomidorų (arba vynuoginių) | |
1 galva | brokolių | |
2 vienetai | morkų (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | geltonosios paprikos | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (didelio) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių | |
1/3 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) | |
šiek tiek | salotų (mėgstamų, patiekiant) | |
Padažui: | ||
6 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | skysto medaus | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |