Kreminės varškės blyneliai - stori, minkšti ir labai skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kreminės varškės blyneliai
Kreminės varškės blyneliai
Kreminės varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Šių puikių blynų receptas man gimė truputį perdanant amerikietiškų blynelių receptą ir jie gavosi tikrai nerealūs - stori, tokie keksiniai, minkštučiai. Šių puikių blynų receptas man gimė truputį perdanant amerikietiškų blynelių receptą ir jie gavosi tikrai nerealūs - stori, tokie keksiniai, minkštučiai. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų miltų
250 mililitrų kefyro
250 mililitrų kreminės varškės
120 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Viename inde sumaišyti miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir sodą, kitame - kreminę varškę, kefyrą, aliejų, kiaušinius. Birius produktus įmaišyti į skystus, ir palikti 20-30 minučių.
2.
Keptuvę ištepti aliejumi, dėti po šaukštą tešlos, paliekant tarpus, uždengti dangčiu ir kepti ant nedidelės ugnies, kol blynelių paviršiuje atsiras burbuliukai (skylutės). Tada atidengti, apversti ir baigti kepti atidengus.
3.
Patiekti su uogine, grietine, tirpintu sviestu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Galvoju
2022-11-03 18:26
Nuo kada miltai matuojami mililitrais ? ATSAKYTI
Nemira
2021-02-04 09:55
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital