Kreminė špinatų sriuba su mėsos kukuliais

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Kreminė špinatų sriuba su mėsos kukuliais
Kreminė špinatų sriuba su mėsos kukuliais
Kreminė špinatų sriuba su mėsos kukuliais
Kreminė špinatų sriuba su mėsos kukuliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-5 bulvių
1 morkos
100 g špinatų
4 skiltelių česnako
3 v. š. alyvuogių aliejaus
300 g maltos kalakutienos
1 kiaušinio
2 v.š. manų
1 saujos šaldytų žirnių
Druskos, lauro lapų ir juodųjų pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite bulves, morkas, česnakus, juos nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, alyvuogių aliejumi, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Nuplaukite špinatus, nuskabykite jų kotelius ir įdėję į vandenį, kur jau verda kitos daržovės, dar pavirkite apie 5 – 7 min. Tuomet puodą nuimkite nuo viryklės ir elektriniu smulkintuvu visą masę sutrinkite. Belieka iš maltos kalakutienos mėsos (į kurią prieš tai reikia įmušti kiaušinį, įdėti manus, druskos, pipirų) formuoti nedidelius kukulius, dėti juos į kreminę masę ir virti dar apie 15 min. Jei reikia paskaninkite druska, lauro lapais ir maltais juodaisiais pipirais. Patiekite su grietine.
Skanaus!
AUTORIUS: Edita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rimvydas
2021-09-04 20:57
I išvirta sriuba dėti frikadeles ir virti kol išvirs mėsa. Nesamone didelė... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital