Klasikinis burgeris

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Klasikinis burgeris
Autorius apie receptą: Greita pietų ar vakarienės idėja visai šeimai. Tiekiu su bulvytėmis ir "coleslaw" salotomis. Greita pietų ar vakarienės idėja visai šeimai. Tiekiu su bulvytėmis ir "coleslaw" salotomis. Roberta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų maltos jautienos (galite naudoti ir kitą mėsą)
1 vienetas mėsainių bandelių
1 lapas salotų
1 griežinėlis pomidorų
2 riekelės čederio sūrio
Padažui:
1 vienetas svogūnų
3 griežinėliai marinuotų agurkų
2 šaukšteliai pomidorų padažo
2 šaukšteliai majonezo
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje ant sviesto paskrudinu bandelę ir atidedu.
2.
Pasiruošiame padažą. Smulkiai pjaustome svogūną ir marinuotus agurkėlius.
3.
Į dubenėlį dedame pomidorų padažą ir majonezą, svogūnus, agurkėlius. Į padažą įpilu šlakelį marinuotų agurkėlių marinato ir viską išmaišau.
4.
Įkaitinu keptuvę ir dedu susuktą jautienos kamuoliuką ir suspaudžiu su mentele. Uždengiu keptuvę ir leidžiu pakepti minutę. Apverčiu mėsą ir pakepu dar minutę, tuomet ant mėsos dedu 2 sūrio riekeles ir uždengus keptuvę, kepu apie 3-4 minutes. Laikas priklauso nuo norimos mėsos temperatūros.
5.
Ant paskrudintos bandelės dedu paruoštą padažą, iškeptą jautieną, pomidoro griežinėlį ir salotą. Patiekiu su bulvytėmis ir salotomis.
AUTORIUS: Roberta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital