Kiniška jautiena su brokoliais ir sojos padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Autorius apie receptą: Šalyse, kuriose populiarus reiškinys kinų take out maistas beef and broccoli yra viena iš populiariausių alternatyvų. Autentiškas receptas, tikrai labai skanus Šalyse, kuriose populiarus reiškinys kinų take out maistas beef and broccoli yra viena iš populiariausių alternatyvų. Autentiškas receptas, tikrai labai skanus ir patiks visiems Azijos skonių mėgėjams, o dar labai gerai, kad nereikia visokių ten nestandartinių produktų ir padažų. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos
1 vienetas brokolių (nedidelio)
2 šaukštai krakmolo
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui:
0.5 stiklinės sojos padažo
0.5 stiklinės jautienos sultinio
1/4 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, sumaišome su druska, pipirais ir krakmolu. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautieną, iškepame ir atidedame.
2.
Į keptuvę pilame dar aliejaus, dedame smulkintą česnaką ir brokolį, apkepame kelias minutes.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus. Jautieną beriame atgal į keptuvę, supilame padažą. Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
4.
Patiekiame pabarsčius sezamu ir su virtais ryžiais.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Elena
2020-12-23 21:43
Labai paprasta (kitokių ir negaminu :) ir skanu. Sojos padažą gerai kad rinkausi Less salt, tad su ryžiais dar buvo subalansuota :) vis tik kitą kartą daugiau gal bandysiu suktinį be druskos (aš sufantazavau, nes nenatūraliųbsultibių nenaudojų, tad paprasčiau užkaitinau vandens su prieskoniais :) ATSAKYTI
Artur
2020-11-25 15:37
"Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja" - pas mane pakaitinus net keletą minučių, padažas nesutirštėjo, teko pridėti miltų. Gal žinote kodėl? Ingredientus dėjau pagal receptą. ATSAKYTI
Gintarė
2020-11-25 17:36
Šiame patiekale padažo sutirštinimio funkciją atlieka krakmolas. Jei padažas netirštėja, gal buvo mažokai krakmolo ant jautienos. Tuomet galima padaryti taip: atskirai į stiklinę berti šaukštą krakmolo, užpilti šaltu (!) vandeniu, labai gerai išmaišyti ir supilti į keptuvę. Pamaišyti ir pakaitinti šiek tiek ir kaip mat sutirštės. ATSAKYTI
Artur
2020-11-27 19:49
Ačiū už pasiūlymą. Būtinai išmėginsiu :) ATSAKYTI
Artur
2020-11-27 19:49
Ačiū už pasiūlymą. Būtinai išmėginsiu :) ATSAKYTI
Gabrielė
2020-03-18 08:05
Sveiki, o kiek laiko maždaug kepa jautiena ir kokį jautienos produktą reikia rinktis, kad mėsa nebūtų sausa. Pirma sykį gaminsiu tokį patiekalą tai nenoriu sugadinti ATSAKYTI
Vika
2020-01-23 11:37
Soju padazo truputi per daug dedasi, man gavosi per suriai nuo soju padazo, reiketu manau per puse maziau, nei parasyta :) ATSAKYTI
Agnė
2020-01-23 12:52
Skonio reikalas - 500 g jautienos ir visam brokoliui, sakyčiau, tikrai patas tas :) ATSAKYTI
Sefa
2019-11-01 20:36
Labai geras patiekalas tik dadejau stmbiai pjaustytu svogunu ir gavos puikiai ATSAKYTI
Lukas
2019-03-15 15:41
Nereikia neįprastų ingridientų, bet jautienos sultinio reikia.. ta prasme turi virti jautienos sultini kelias valandas ir tada daryti šį recepta ar jūs kalbate apie sultinio kubelius iš parduotuvės ATSAKYTI
Inga
2019-03-15 16:07
Na, jautienos sultinys, juk ne banginių sultinys, kad būtų neįprastas :) Jei turite natūralaus, virto namuose, galite jį naudoti, aš retai sultinį verdu, bet perku gerą, kokybiškos sudėties sausą sultinį, šiek tiek jo ištirpinu vandenyje, ir kuo puikiausias sultinys pavyksta :) ATSAKYTI
Vika
2020-01-22 20:29
Soju padazo truputi per daug dedasi, man gavosi per suriai nuo soju padazo, reiketu manau per puse maziau, nei parasyta :) ATSAKYTI
Vilita
2020-11-21 15:41
Ir man per daug sojų padažo, per sūriai, bet visumoje labai skanu, ir dukrai patiko, kita syk mazinsiu sojų padažo, o daugiau nieko nekeisiu ATSAKYTI
Vilita
2020-11-21 15:44
Kadangi sultinį verdu beveik kiekvieną savaitę, tai labai man patiko šis receptas, kur panaudoti būtent sultinį, nes likutį dažnai šaldau... Turint greitpuodį sultinį išvirti tereikės maximum 20 min. ATSAKYTI
Inga
2018-03-10 20:52
Receptas paprastas, bet skonis neapsakomas. Super !!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital