Kiniška jautiena su brokoliais ir sojos padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Kiniška kinietiška jautiena su brokoliais
Autorius apie receptą: Šalyse, kuriose populiarus reiškinys kinų take out maistas beef and broccoli yra viena iš populiariausių alternatyvų. Autentiškas receptas, tikrai labai skanus Šalyse, kuriose populiarus reiškinys kinų take out maistas beef and broccoli yra viena iš populiariausių alternatyvų. Autentiškas receptas, tikrai labai skanus ir patiks visiems Azijos skonių mėgėjams, o dar labai gerai, kad nereikia visokių ten nestandartinių produktų ir padažų. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos
1 vienetas brokolių (nedidelio)
2 šaukštai krakmolo
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui:
0.5 stiklinės sojos padažo
0.5 stiklinės jautienos sultinio
1/4 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, sumaišome su druska, pipirais ir krakmolu. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautieną, iškepame ir atidedame.
2.
Į keptuvę pilame dar aliejaus, dedame smulkintą česnaką ir brokolį, apkepame kelias minutes.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus. Jautieną beriame atgal į keptuvę, supilame padažą. Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
4.
Patiekiame pabarsčius sezamu ir su virtais ryžiais.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Lukas
2019-03-15 15:41
Nereikia neįprastų ingridientų, bet jautienos sultinio reikia.. ta prasme turi virti jautienos sultini kelias valandas ir tada daryti šį recepta ar jūs kalbate apie sultinio kubelius iš parduotuvės ATSAKYTI
Inga
2019-03-15 16:07
Na, jautienos sultinys, juk ne banginių sultinys, kad būtų neįprastas :) Jei turite natūralaus, virto namuose, galite jį naudoti, aš retai sultinį verdu, bet perku gerą, kokybiškos sudėties sausą sultinį, šiek tiek jo ištirpinu vandenyje, ir kuo puikiausias sultinys pavyksta :) ATSAKYTI
Inga
2018-03-10 20:52
Receptas paprastas, bet skonis neapsakomas. Super !!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis