Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Suktinukus esu gaminusi ir su kiaulienos faršo įdaru, ir su kopūstų bei morkų įdaru. Šiandien po akimis pasipainiojo likę keli pievagrybiai, tad įdaras su morkomis ir su jais. Suktinukus esu gaminusi ir su kiaulienos faršo įdaru, ir su kopūstų bei morkų įdaru. Šiandien po akimis pasipainiojo likę keli pievagrybiai, tad įdaras su morkomis ir su jais. Tikrai buvo skanu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaulienos nugarinės pjausnių
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 saujelė žalumynų (smulkintų)
30 gramų sviesto
1 šaukštas kukurūzų miltų
1 litras vandens
1 šaukštelis prieskonių (su baravykais ar kitų mėgstamų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Įdarui:
2 vienetai morkų
4 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos nugarinę pamušame virtuviniu plaktuku. Pabarstome prieskoniais, druska ir paliekame pasimarinuoti.
2.
Įdarui svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, pievagrybius riekelėmis, morkas sutarkuojame.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame ir pakepiname svogūną ir morkas, kai suminkštės sudedame pievagrybius. Pagardiname druska, pipirais. Pakepiname keletą minučių.
4.
Apvoliojimui paplakame kiaušinį.
5.
Ant kiaulienos nugarinės dedame įdaro. Suvyniojame suktinukus. Pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Suktinukus dedame į puodą arba į troškintuvą.
7.
Svogūną supjaustome smulkiai, morką griežinėliais. Sudedame daržoves į puodą su suktinukais, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, įdedame sviesto, užpilame vandeniu ir troškiname apie 20 min.
8.
Į grietinėlę sudedame smulkintus žalumynus, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumuliukų. Supilame į troškinį ir pakaitiname dar apie 5 – 7 min.
9.
Valgėme su bulvių koše ir salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital