Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | kiaulienos nugarinės pjausnių | |
200 mililitrų | grietinėlės | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 saujelė | žalumynų (smulkintų) | |
30 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | kukurūzų miltų | |
1 litras | vandens | |
1 šaukštelis | prieskonių (su baravykais ar kitų mėgstamų) | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | morkų | |
4 vienetai | pievagrybių | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Apvoliojimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
4 šaukštai | kvietinių miltų | |
Kepimui: | ||
1 šlakelis | aliejaus |