Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Autorius apie receptą: Šiandien šeimai pietums norėjau pagaminti, ką nors tokio lietuviško ir paprasto. Mintis kirbėjo apie zrazus. Šiek tiek pridėjau nuo savęs, bet per daug nenutolau. Ir išėjo Šiandien šeimai pietums norėjau pagaminti, ką nors tokio lietuviško ir paprasto. Mintis kirbėjo apie zrazus. Šiek tiek pridėjau nuo savęs, bet per daug nenutolau. Ir išėjo labai skanūs kiaulienos sprandinės suktinukai su faršu ir džiovintų baravykų bei daržovių įdaru. Skubu receptu dalintis su jumis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaulienos sprandinės (pjausnių)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto poro
200 mililitrų grietinėlės
300 mililitrų vandens
1 šaukštas kukurūzų miltų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis persilado prieskonių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek žalumynų (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 saujelė džiovintų baravykų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sprandinės pjausnius pamušame virtuviniu plaktuku. Pabarstome druska, pipirais ir prieskoniais.
2.
Džiovintus baravykus užpilame karštu vandeniu ir paliekame.
3.
Įdarui morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintas daržoves ir džiovintus grybus. Pakepiname keletą minučių.
5.
Į kiaulienos faršą sudedame keptuvės turinį. Pagardiname druska ir pipirais. Masę gerai išmaišome.
6.
Ant sprandinės gabalėlių dedame paruošto įdaro. Suvyniojame suktinuką. Galima šiek tiek persmeigti virtuviniais iešmeliais, kad kepant suktinukai neišsiskleistų.
7.
Juos apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol suktinukai gražiai apskrus.
8.
Troškinimui svogūną, porą ir česnaką pasmulkiname, morką sutarkuojame. Troškintuve įkaitiname šlakelį aliejaus. Sudedame ir pakepiname daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Sudedame suktinukus. Pabarstome druska, pipirais, įdedame 2 lauro lapus ir užpilame vandeniu. Patroškiname apie 20 min.
9.
Į grietinėlę suberiame kukurūzų miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumuliukų. Supilame į troškintuvą ir pakaitiname, kol padažas sutirštės. Pabarstome smulkintais žalumynais. Aš naudojau krapus ir svogūnų laiškus. Valgėme su bulvių koše ir marinuotais agurkais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital