Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg kiaulienos sprandinės
0,5 kg pievagrybių
250 g grietinėlės sūris (lydytas sūris)
1 v. š. pomidorų pastos
prieskoniai kiaulienai
malti juodieji pipirai
druska
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia supjaustome mėsą kubeliais ir maišant pakepiname virš vidutinės ugnies su aliejumi troškintuvėje aukštesniais kraštais.
Pievagrybius užpilame karštu vandeniu ir paverdame apie 10 min.
Išvirtus grybus nusunkiame ir paliekame atvėsti.
Atvėsusius pievagrybius supjaustome kubeliais ir sudedame kartu su mėsa į troškintuvę.
Pagardiname prieskoniais, sudedame pomidorų pastą, sūrį, išmaišome, kad gerai ištirptų sūris ir patroškiname apie 15-20 min.
Patiekiame karštą su ryžiais arba bulvėmis ir mėgstamomis salotomis.
Skanaus.