Keptų paprikų padažas

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptų paprikų padažas
Autorius apie receptą: Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai raudonosios paprikos
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai sambal oelek pastos (naudojome "Santa Maria" )
2 šaukštai obuolių vyno actas
1 šaukštas prieskonių kepsniams (naudojome "Santa Maria" citrininius kepsnių prieskonius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pakepkite per pusę perpjautas paprikas ir svogūnus ant kepsninės, kad įgautų spalvą.
2.
Atvėsusias paprikas ir svogūnus supjaustykite stambiais gabaliukais.
3.
Sumaišykite dubenyje visus ingredientus ir sutrinkite iki padažo konsistencijos
4.
Padažą galima patiekti tiek šiltą tiek šaltą.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital