Autorius apie receptą:
Puikaus skonio bulvės, kurias labai tinka tiekti prie įvairių šaltų sriubų, o ypatingai - šaltibarščių arba valgyti vienas. Jei norisi, papildomai galima pagardinti šonine
Puikaus skonio bulvės, kurias labai tinka tiekti prie įvairių šaltų sriubų, o ypatingai - šaltibarščių arba valgyti vienas. Jei norisi, papildomai galima pagardinti šonine ar kitais mėgstamais priedais.
(...daugiau)(...mažiau)
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Bulves dėti į gerai įkaitintą kepsninę (galima kepti ir orkaitėje). Kepti apie 15 - 20 minučių iki kol bus minkštos.
3.
Likus keletui minučių iki kepimo pabaigos ant bulvių uždėti tarkuoto kietojo sūrio ir dar pakepti, kol gražiai apskrus ir sūris išsilydys.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.