Keptas tofu sūris su marinuotais mangais

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Keptas tofu sūris su marinuotais mangais
Autorius apie receptą: Labai skanus, kiek aštrokas, bet, manau, kiekvienam būtinas paragauti patiekalas. Labai skanus, kiek aštrokas, bet, manau, kiekvienam būtinas paragauti patiekalas. Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų tofu
Padažui:
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai acto
1 šaukštas medaus
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis čili dribsnių
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų (+stalui pabarstyti)
75 mililitrai vandens
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis maltos ciberžolės
pagal skonį jūros druskos
Marinatui:
1 vienetas mango vaisiaus (supjaustyto minkštimo)
1 vienetas česnako
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1 žiupsnelis čili dribsnių
pagal skonį žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia miltus su 2 šaukštais aliejaus, 1 šaukšteliu ciberžolės, druskos ir 75 ml vandens išmaišome ir minkome rankomis. Tada tešlą dedame ant stalo pabarstyto miltais ir maždaug 5 min vėl minkome. Dedame atgal dubenį, užklojame rankšluosčių ir paliekame 1 valandai.
2.
Padažui mango vaisių nulupame ir supjaustome minkštimą juostelėmis. Supjaustome nelabai smulkiai svogūną ir skiltelę česnako.
3.
Dubenėlyje padažui sumaišome 1 šaukštą medaus, actą, čili dribsnius ir smulkintą skiltelę česnako. Tada sudedame 1 mangą ir svogūnus, viską išmaišome ir paliekame, kad pasimarinuotų maždaug 1 val.
4.
Marinatui į trintuvą sudedame supjaustytą mango vaisių, česnako skiltelę, 1 šaukštą medaus, suberiame čili dribsnius, 1 šaukštelį ciberžolės, supilame žaliųjų citrinų sultis, viską sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
5.
Supjaustome tofu sūrį piršto storio juostelėmis, sudedame į dubenėlį, užpilame padažu ir paliekame pasimarinuoti 1 valandai. Padažo šiek tiek pasilikite, jis puikiai tiks prie paruošto patiekalo.
6.
Į keptuvę įpilame lašelį aliejaus ir sudedame tofu sūrį, kepame iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrunda.
7.
.
8.
Gnybiame po gabalėlį tešlos, dedame ant miltais pabarstyto paviršiaus ir kočėlu iškočiojame kuo apvalesnį ir plonesnį paplotėlį.
9.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir kepame kiekvieną paplotėlį apie 2 min iš vienos pusės ir 2 min iš kitos pusės, kol gražiai apskrus. Iškeptus paplotėlius apgaubiame rankšluosčių, kad greitai neatvėstų
10.
Tofu sūrį, padažą, marinuotus mangus ir paplotėlius patiekite lėkštėje, kaip jums patinka.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital