1.
Pirmiausia miltus su 2 šaukštais aliejaus, 1 šaukšteliu ciberžolės, druskos ir 75 ml vandens išmaišome ir minkome rankomis. Tada tešlą dedame ant stalo pabarstyto miltais ir maždaug 5 min vėl minkome. Dedame atgal dubenį, užklojame rankšluosčių ir paliekame 1 valandai.
2.
Padažui mango vaisių nulupame ir supjaustome minkštimą juostelėmis. Supjaustome nelabai smulkiai svogūną ir skiltelę česnako.
3.
Dubenėlyje padažui sumaišome 1 šaukštą medaus, actą, čili dribsnius ir smulkintą skiltelę česnako. Tada sudedame 1 mangą ir svogūnus, viską išmaišome ir paliekame, kad pasimarinuotų maždaug 1 val.
4.
Marinatui į trintuvą sudedame supjaustytą mango vaisių, česnako skiltelę, 1 šaukštą medaus, suberiame čili dribsnius, 1 šaukštelį ciberžolės, supilame žaliųjų citrinų sultis, viską sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
5.
Supjaustome tofu sūrį piršto storio juostelėmis, sudedame į dubenėlį, užpilame padažu ir paliekame pasimarinuoti 1 valandai. Padažo šiek tiek pasilikite, jis puikiai tiks prie paruošto patiekalo.
6.
Į keptuvę įpilame lašelį aliejaus ir sudedame tofu sūrį, kepame iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrunda.
8.
Gnybiame po gabalėlį tešlos, dedame ant miltais pabarstyto paviršiaus ir kočėlu iškočiojame kuo apvalesnį ir plonesnį paplotėlį.
9.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir kepame kiekvieną paplotėlį apie 2 min iš vienos pusės ir 2 min iš kitos pusės, kol gražiai apskrus. Iškeptus paplotėlius apgaubiame rankšluosčių, kad greitai neatvėstų
10.
Tofu sūrį, padažą, marinuotus mangus ir paplotėlius patiekite lėkštėje, kaip jums patinka.