Labai skanus kepsnių marinatas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepsnių marinatas
Autorius apie receptą: Išbandžiau šį naują marinatą kepsniams ir mums labai patiko. Šį kartą jame marinuotus kiaulienos sprandinės kepsniukus kepėme elektriniame grilyje, bet kitąsyk būtinai Išbandžiau šį naują marinatą kepsniams ir mums labai patiko. Šį kartą jame marinuotus kiaulienos sprandinės kepsniukus kepėme elektriniame grilyje, bet kitąsyk būtinai kepsime gamtoje ant malkučių, turėtų būti dar skaniau. Žinoma, taip pamarinuotą mėsą galima kepti ir paprastoje keptuvėje. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekelės kiaulienos sprandinės
60 mililitrų alyvuogių aliejaus
60 mililitrų balzaminio acto (tamsaus)
60 mililitrų vorčesterio padažo
60 mililitrų sojos padažo
2 šaukšteliai dižono garstyčių
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Alyvuogių aliejų, balzaminį actą, vorčersterio padažą ir sojos padažą sumaišyti, sudėti garstyčias, trintą česnaką, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Marinatą užpilti ant paruoštų mėsos kepsnių ir palikti marinuotis mažiausiai 2 valandoms.
3.
Kepsnelius kepti keptuvėje arba ant griliaus. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aiste
2018-10-03 13:48
Naudojote paprastas ar grudetasias garstyčias? ATSAKYTI
Ieva
2018-10-03 16:54
Aš naudoju be grūdelių, kad netraškėtų bevalgant :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital