Kepenėlių ir sviesto vyniotinis

AUTORIUS:
Ketoriešutėlis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepenėlių ir sviesto vyniotinis
Kepenėlių ir sviesto vyniotinis
Kepenėlių ir sviesto vyniotinis
Autorius apie receptą: Nebrangus, labai sotus, neeilinis patiekalas, kuris nustebins ne tik Jus, bet ir Jūsų svečius prie šventinio stalo. Vyniotinis labai sotus. Skanus vienas, su šviežiomis, Nebrangus, labai sotus, neeilinis patiekalas, kuris nustebins ne tik Jus, bet ir Jūsų svečius prie šventinio stalo. Vyniotinis labai sotus. Skanus vienas, su šviežiomis, raugintomis ar marinuotomis daržovėmis. (...daugiau) Ketoriešutėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 ir 1/5 kilogramo vištų kepenėlių (tinka ir kitos)
250 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kepenėles apkepk maždaug 30 g sviesto. Jei reikia pilk šiek tiek vandens, kad pasiroškintų.
2.
Svogūną supjaustyk nedideliais kubeliais ir irgi apkepk svieste.
3.
Kepenėles su svogūnu 2 kartus sumalk mėsmale. Vieno neužtenka. Pagardink druska, pipirais. Tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų dėk kepenėlių masę, iškočiok ir suformuok apie 0.5-1 cm storio stačiakampį. Viršutinį popieriaus lakštą nuimk.
4.
Kambario temperatūros sviestą pagardink druska, prieskoniais ir juo aptepk kepenėlių lakštą. Atsargiai susuk vyniotinį naudojant tą patį sviestinį popierių, uždenk maistine plėvele, kad neapdžiūtų ir dėk į šaldytuvą bent keletui valandų.
AUTORIUS: Ketoriešutėlis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital