Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų
kefyro
320 gramų
miltų
150 gramų
daktariškos dešros
1 vienetas
kiaušinių
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
šiek tiek
druskos
šiek tiek
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakti su kefyru, įberti druskos, cukraus, įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir palikti 20 - 30 minučių pastovėti. Tešla turi būti tirštoka.
2.
Dešrą supjaustyti griežinėliais.
3.
Į įkaitintą keptuvė pilti tešlos, ant jos dešrytės ir vėl tešlos. Kepti iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies. Patiekti su grietine.