1.
Biskvitams dubenyje sumaišome miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską viską persijojame. Sviestą su cukrumi elektriniu plakikliu išplakame iki baltumo. Plakdami po vieną mušame kiaušinius, po kiekvieno paplakame apie 1 minutę. Į plakinį beriame pusę miltų, išmaišome, bet nepermaišome. Supilame jau paruoštą kavą su pienu, likusius miltus ir vėl gerai išmaišome.
2.
Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi, šonus patepame aliejumi, pilame pusę tešlos ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Ar iškepė, patikriname mediniu pagaliuku. Taip iškepame ir antrą biskvitą. Atvėsusius perpjauname dideliu peiliu į 2 lakštus ir turime iš viso 4 biskvitus.
3.
Kremui visus produktus palaikome kambario temperatūroje ir gerai išplakame plakikliu į vientisą masę.
4.
Sulaistymui pilame paruoštą kavą ir cukrų į puodą ir vis pamaišydami kaitiname ant silpnos ugnies, kol išgaruos puse skysčio ir sirupas pradės tirštėti. Tada supilame brendį ir atvėsiname.
5.
Surenkame tortą: dedame biskvitą į lėkštę, sulaistome, tepame kremo, ir taip padarome su visais biskvitais. Pasiliekame šiek tiek kremo aptepti viršų ir šonus. Puošiame pagal fantaziją. Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.