Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
Autorius apie receptą: Aš nesu labai didelė karštų sumuštinių fanė. O gal tiksliau nemoku jų skanių pasigaminti? Bet radusi man įdomių idėjų ar receptų bandau juos pritaikyti savo skoniui. Taip Aš nesu labai didelė karštų sumuštinių fanė. O gal tiksliau nemoku jų skanių pasigaminti? Bet radusi man įdomių idėjų ar receptų bandau juos pritaikyti savo skoniui. Taip atsitiko ir su šiais sumuštiniais, kuriuos pamačiau „Beatos virtuvė“ žurnale. Man jie kažkas tokio netikėto ir labai skanaus. Sumuštiniams ruošti aš pasirinkau sumuštinių duoną, bet juos galite tepti ir ant Prancūziško batono, kaip rekomenduoja Beata. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 riekelės sumuštinių duonos
150 gramų pievagrybių
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis pipirų (naudojau Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį sutrakuojame.
2.
Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis.
3.
Sūrį, pievagrybius maišome su majonezu. Gautą masę tepame ant sumuštinių duonos riekelių.
4.
Pašauname kepti į iki 160 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10 min, kol sūris išsilydys ir duonos krašteliai apskrus.
5.
Iškepusius sumuštinius pagardiname šviežiai grūstais pipirais, pabarstome smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital