Autorius apie receptą:
Aš nesu labai didelė karštų sumuštinių fanė. O gal tiksliau nemoku jų skanių pasigaminti? Bet radusi man įdomių idėjų ar receptų bandau juos pritaikyti savo skoniui. Taip
Aš nesu labai didelė karštų sumuštinių fanė. O gal tiksliau nemoku jų skanių pasigaminti? Bet radusi man įdomių idėjų ar receptų bandau juos pritaikyti savo skoniui. Taip atsitiko ir su šiais sumuštiniais, kuriuos pamačiau „Beatos virtuvė“ žurnale. Man jie kažkas tokio netikėto ir labai skanaus. Sumuštiniams ruošti aš pasirinkau sumuštinių duoną, bet juos galite tepti ir ant Prancūziško batono, kaip rekomenduoja Beata.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 riekelės
sumuštinių duonos
150 gramų
pievagrybių
100 gramų
fermentinio sūrio
2 šaukštai
majonezo
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
pipirų
(naudojau Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį sutrakuojame.
2.
Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis.
3.
Sūrį, pievagrybius maišome su majonezu. Gautą masę tepame ant sumuštinių duonos riekelių.
4.
Pašauname kepti į iki 160 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10 min, kol sūris išsilydys ir duonos krašteliai apskrus.