Karameliniai keksiukai su šokoladu

AUTORIUS:
G. Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karameliniai keksiukai su šokoladu
Karameliniai keksiukai su šokoladu
Karameliniai keksiukai su šokoladu
Autorius apie receptą: Minkšti, purūs karameliniai keksiukai su juodo ar balto šokolado kepure patiks daugeliui... Juolab, kad ganėtinai ilgai išlieka minkšti. O svarbiausia lengvai pagaminami! O Minkšti, purūs karameliniai keksiukai su juodo ar balto šokolado kepure patiks daugeliui... Juolab, kad ganėtinai ilgai išlieka minkšti. O svarbiausia lengvai pagaminami! O jeigu dar žvakutę įdėti į keksiuką, tai lyg mini torčiukas.... (...daugiau) G. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų grietinės
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
400 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus
100 gramų šokolado (naudojau konditerinį juodą ir baltą šokoladą)
4 gramai sodos
pagal poreikį pabarstukų
pagal poreikį riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Kiaušinius su cukrumi plakti iki purios masės kol masė padidės 2 - 3 kartus. Sudėti karamelizuotą kondensuotą pieną ir plakti iki vientisumo. Į grietinę įdėti sodą ir išmaišyti. Į besiplakančią masę sudėti grietinę su nugesinta soda. Galiausiai sudėti persijotus miltus ir dar trumpai paplakti.
3.
Keksiukų mišinį sudėti į keksiukų formeles ir kepti iki 180 ° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 20 min. Ar garantuotai iškepęs keksiukas reikia patikrinti įbedus bambuko lazdelę. Jei sausas - puiku, jei apsivėlęs tešla - dar pakepti.
4.
Atvėsusius keksiukus puošiame tirpintu šokoladu ir pabarsukais, riešutais. Šokoladą ištirpiname garų vonelėje, merkiame keksiuką ir dedame ant padėklo. Ant šokolado barstome pabarstukus ar pakepintus ir susmulkintus riešutus. Kad greičiau sustingtų šokolado kepurėlė dedame į šaldytuvą. Skanaus.
AUTORIUS: G. Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital