Kalmarų užkandis

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalmarų užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g atvėsintų kalmarų
1 šakelė šviežių mėtų
1 arb. š. pankolio sėklų
1 valg. š. susmulkinto svogūno
1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų

1 valg. š. laimo sulčių
1 valg. š. kaparėlių
1 valg. š. pankolio
1 valg. š. sviesto

1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnis druskos
2 riekelės Ciabatta duonos
2 skiltelės česnako
Čili pipirai (pagal skonį)
Alyvuogių aliejaus

 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus.   Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi.   Skanaus!   Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms.    Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:www.ciopciop.lt   Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital