Kalėdinis morkų pyragas

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kalėdinis morkų pyragas
Kalėdinis morkų pyragas
Kalėdinis morkų pyragas
Kalėdinis morkų pyragas
Autorius apie receptą: Dabar tas laikas, kai namuose kvepia cinamonu ir mandarinais, stovi gražiausios išdabintos eglutės ir per radijo stotis skamba kalėdinės dainos. Laikas pradėti bandymus Dabar tas laikas, kai namuose kvepia cinamonu ir mandarinais, stovi gražiausios išdabintos eglutės ir per radijo stotis skamba kalėdinės dainos. Laikas pradėti bandymus desertų, kurie nuguls ant šventinių stalų. Tad siūlau kalėdinį morkų pyragą kvepianti cinamonu. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotų)
2 stiklinės kvietinių miltų
1.5 stiklinės rudojo cukraus
1 stiklinė aliejaus
1 stiklinė razinų
1 stiklinė apelsinų cukatų
4 vienetai kiaušinių
1.5 šaukštelio malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų grietinėlės sūrio
200 gramų sviesto (mikšto)
150 gramų cukraus pudros
1 žiupsnelis rupios druskos (mažo)
šiek tiek vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišykite su kepimo ir cinamono milteliais, druska.
2.
Suplakite kiaušinius, cukrų, aliejų. Maišydami suberkite miltų mišinį. Sudėkite morkas, razinas, cukatas.
3.
Tešlą padalinkite į 2 kepimo formas.
4.
Kepkite 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Pirma atvėsinkite, o tada išverskite iš formų.
5.
Kremui išplakite minkštą sūrį ir sviestą iki vientisos konsistencijos kremo. Įmaišykite vanilės (arba migdolų) esenciją ir cukraus pudrą.
6.
Pertepkite kremu vieną biskvitą ir uždenkite kitu. Aš pasilieku truputį kremo aptepti viršų. Taip pat galima iš antro pyrago formelėmis išspausti kalėdines figūrėles ir jas sudėti ant sūrio sviesto kremo.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm skersmens.
Stiklinė 200 ml.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital