Kalakutieną ir varškę sumalti. Pagardinti prieskoniais. Suberti razinas. Gerai išmaišyti. Iš gautos masės formuoti apvalius maltinius, juos apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
O as kepiau ir ne karta su varske maltinukus.Super gaunasi.jie tokie minksti, purus, ir niekas ne tyska kepant.as varskes dar daugiau dedu, visiems labai patinka.
ATSAKYTI
nusivylusi
2010-06-01 16:03
Visiškas niekalas receptas.Kaip ir tikėjausi,mėsa su varške????Be to-tyška kepant-ant viso pasaulio aliejus.Neskanu,visiškas šlamštas.Nerekomenduoju niekam gaminti.
Kaip ir triušienos receptą internete radau:mirkintialiejuje,vyneir kepti tame
marinate.Tokios riebios šlykštynės nesu valgiusi.Prarandu pasitikėjimą internetiniais receptais.
ATSAKYTI