Jogurto panakota su uogų padažu

AUTORIUS:
Karina, Prie puodų,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jogurto panakota su uogų padažu
Autorius apie receptą: Labai skanu ir paprasta paruošti. Labai skanu ir paprasta paruošti. Karina, Prie puodų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų graikiško jogurto
300 gramų grietinėlės (10% riebumo)
70 gramų cukraus sirupo (arba medaus)
40 gramų vandens
6 gramai želatinos
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį sviesto (nebūtina)
Užpilui:
400 gramų šaldytų braškių (arba kitų uogų)
30 gramų cukraus sirupo (arba medaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti želatiną, pilti vandens, išmaišyti ir palikti brinkti.
2.
Į puodą pilti grietinėlę, cukraus sirupą, vanilę ir druską, kaitinti beveik iki virimo nuolat maišant.. Tuomet nukelti nuo kaitros ir įmaišyti želatiną, tuomet sudėti graikišką jogurtą ir išmaišyti.
3.
Jei desertą norėsite patiekti išėmę iš indelių, tuomet prieš supilstydami masę juos patepkite sviestu. Į indelius supilstyti paruoštą masę, dėti į šaldytuvą ir palikti bent 4 valandoms arba nakčiai sustingti.
4.
Užpilui braškes sudėti į puodą, pilti sirupą ir kaitinti, kai kiek užvirs, sutrinti šakute ir palikti atvėsti. Tuomet užpilti ant paruošto deserto prieš tiekiant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital