Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
3 vienetai | kiaušinių (kambario temperatūros) | |
2 šaukštai | kvietinių miltų (kambario temperatūros) | |
2 šaukštai | cukraus pudros (kambario temperatūros) | |
1 šaukštas | krakmolo (kambario temperatūros) | |
1 šaukštas | vanilinio cukraus (kambario temperatūros) | |
1 žiupsnelis | druskos (kambario temperatūros) | |
Kremui: | ||
500 gramų | graikiško jogurto | |
400 gramų | grietinės, 30% riebumo | |
200 gramų | konservuotų persikų (skysčio) | |
3 šaukštai | vanilinio cukraus | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (sulčių) | |
20 gramų | želatinos | |
Sulaistymui: | ||
1 vienetas | žaliųjų citrinų (sulčių) | |
Viršui: | ||
5 vienetai | konservuotų persikų (puselių) | |
pagal poreikį | uogų (šilauogių, braškių,) | |
pagal poreikį | mandarinų | |
77 gramai | citrinų želė | |
20 gramų | želatinos |