Jautienos steikas su smidrais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos steikas su smidrais
Jautienos steikas su smidrais
Jautienos steikas su smidrais
Jautienos steikas su smidrais
Autorius apie receptą: Tikriausiai, visi žinote, kad gerai ir kokybiškai jautienai reikia visai ne daug. Tik kokybiškos druskos ir pipirų. Tikriausiai, visi žinote, kad gerai ir kokybiškai jautienai reikia visai ne daug. Tik kokybiškos druskos ir pipirų. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jautienos kepsnio (brandinto steiko, kambario temperatūros)
30 gramų sviesto (prieskoninio, su žolelėmis)
1 žiupsnelis rūkyta druska
1 žiupsnelis cubeb pipirai (tiks ir kvapieji)
Garnyrui:
4 vienetai smidrų
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susirandame storadugnę arba ketaus keptuvę. Ją gerai įkaitiname. Dedame steiką (turėtų būti kambario temperatūros) ir kepame 4 min nevartydami. Apverčiame ir kepame dar 3 min. Man taip keptas steikas skaniausias. Jis būna vidutiniškai iškepęs.
2.
Steiką išimame iš keptuvės. Pabarstome druska, pipirais, uždedame gabalėlį prieskoninio sviesto ir leidžiame pastovėti.
3.
Į tą pat keptuvę, kur kepė jautienos steikas, dedame gabalėlį sviesto ir smidrus. Pakepiname kelias minutes.
4.
Smidrus dėliojame į lėkštes. Ant viršaus dedame pjaustytus steiko gabalėlius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital