Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | jautienos didkepsnių (po 220 gr) | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
šiek tiek | sviesto | |
šiek tiek | pipirų (šviežiai grūstų) | |
šiek tiek | druskos | |
Garnyrui: | ||
400 gramų | saldžiųjų bulvių | |
1 šaukštelis | aliejaus | |
Padažui: | ||
80 mililitrų | raudono vyno | |
2 vienetai | šalotinių svogūnų | |
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštelis | medaus | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1 vienetas | lauro lapų | |
Salotoms: | ||
šiek tiek | sultenių | |
šiek tiek | gražgarsčių | |
šiek tiek | cikorijos | |
šiek tiek | salotų | |
šiek tiek | rozmarino | |
šiek tiek | balzaminio acto | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |