Jautienos kebabai ant iešmelių orkaitėje

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos kebabai ant iešmelių orkaitėje
Jautienos kebabai ant iešmelių orkaitėje
Jautienos kebabai ant iešmelių orkaitėje
Jautienos kebabai ant iešmelių orkaitėje
Autorius apie receptą: Mūsų šeimoje yra įprasta mėsą valgyti su daržovėmis, tačiau patiekti galite su kuo tik norite. Dalinuosi jautienos kebabų receptu, gal pravers ir jums. Patiekti karštą su Mūsų šeimoje yra įprasta mėsą valgyti su daržovėmis, tačiau patiekti galite su kuo tik norite. Dalinuosi jautienos kebabų receptu, gal pravers ir jums. Patiekti karštą su tortilijomis, tzatziki padažu, daržovėmis. (...daugiau) Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų maltos jautienos
1 vienetas kiaušinių (nedidelio)
0.5 vieneto poro (baltos dalies)
0.5 vieneto citrinų (reikės sulčių ir nutarkuotos žievelės)
4 skiltelės česnako
1 sauja kalendros
1 sauja petražolių
2 šaukštai džiūvėsėlių (arba avižinių miltų)
1 šaukštas graikiško jogurto (kupino)
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Džiūvėsėlius suberti į dubenį, dėti jogurtą, išmaišyti ir palikti išbrinkti bent 10 minučių.
2.
Maltą mėsą dėti į dubenį, suberti pjaustytus porus ir smulkintą česnaką, išmaišyti.
3.
Į dubenį su mėsa berti smulkiai pjaustytus kalendros ir petražolių lapus, paprikos miltelius, įspausti citrinos sultis ir berti tarkuotą žievelę, dėti brinkintus džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį, berti pipirus ir druską, išmaišyti.
4.
Paruoštą masę dėti į šaldytuvą 30 minučių.
5.
Iš paruoštos mėsos masės suformuoti vienodo dydžio rutuliukus, po maždaug 50 gramų.
6.
Kiekvieną mėsos rutuliuką suverti ant iešmelių ir rankomis paskirstyti išilgai aplink iešmelius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje su grilio funkcija, kol gražiai apkeps. Bent kartą apversti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital