Greita česnakinė ispaniška sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Čsnakinė ispaniška sriuba
Autorius apie receptą: Ispaniška česnakinė sriuba yra kone viena greičiausiai paruošiamų sriubų, kokią tik teko virti. Keletas ingredientų, vos 15 minučių ir sriuba jau ant stalo! Sriuba taip pat Ispaniška česnakinė sriuba yra kone viena greičiausiai paruošiamų sriubų, kokią tik teko virti. Keletas ingredientų, vos 15 minučių ir sriuba jau ant stalo! Sriuba taip pat padės sustiprinti imunitetą, tad česnako skiltelių galite naudoti tiek, kiek norite, priklausomai kaip labai mėgstate česnaką. Be to, ši sriuba yra puikus būdas panaudoti vakarykštį, sudžiūvusį batoną. Jeigu nenaudojate sultinio kubelių, naudokite natūralų sultinį ir, jei norite, galite pilti jo į sriubą daugiau negu nurodyta recepte. Šią sriubą labai lengva prisitaikyti savo skoniui. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 mililitrų vandens (karšto)
2 riekės prancūziško batono (didelės vakarykščio, t.y. apdžiūvusio)
2 vienetai kiaušinių
2.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako (didelės)
0.5 vieneto sultinio kubelių (vištienos)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karštame vandenyje ištirpiname pusę sultinio kubelio.
2.
Kiaušinius įmušame į atskirus indelius. Atidedame į šalį.
3.
Česnako skilteles nulupame ir smulkiai sukapojame. Batono riekes supjaustome dideliais kubeliais.
4.
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame susmulkintą česnaką ir labai trumpai pakepiname, kol česnakas truputį apskrunda. Tada sudedame batono kubelius ir pakepiname kelias minutes, kol šie truputį apskrunda. Pagardiname paprikos milteliais ir išmaišome. Po to supilame vištienos sultinį į keptuvę, kaitiname, kol užverda ir iškart įpilame abu kiaušinius, toliau vieną nuo kito (tik nemaišykite sriubos!). Kaitiname sriubą dar apie 3-4 minutes, kol kiaušiniai šiek tiek pabaltuoja.
5.
Sriubą atsargiai (kad nesugadintume kiaušinio) supilstome į 2 dubenėlius. Jei reikia, pagardiname druska. Skanaus!
6.
P.S.
- Vietoje sultinio kubelio galite naudoti natūralų sultinį.
- Jeigu norisi skystesnės sriubos, įpilkite daugiau sultinio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Amial
2018-01-23 20:43
Labai skaniai atrodo, būtinai išbandysiu ir labai ačiū už ivairovę ATSAKYTI
Liucija
2018-01-26 22:11
Skanaus Amial! Sriubyte tikrai superine, ypac saltomis dienomis, o paruosimas super lengvas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis